Blogginlägg

Expo-mässan Elmia/Jönköping

2014-01-10 18:00 | 0 kommentarer

Härligt att komma hem med huvudet fullt med fräscha ideér om hur jag ska börja göra inköp som passar in på den linje som vi valt. Den här gången hade jag med mig min dotter Emma för att få en yngre idégivare - men faktum är att vi har ganska lika smak ändå, när det gäller bl a inredningsdetaljer och en del annan kuriosa.

Sakteliga börjar det hela ta form och till er början kommer vår gårdsbutik inriktas på presenter, souvernier och de "rätta" grossister har vi hittat - till en stor del - redan nu  .

Lite frågor om vissa tillstånd ska dubbelcheckas med Länsstyrelsen nu också.

Offerter för slutrustning av utsidan av lillstugan är nu också ivägskickade - vi väntar med iver på svar från olika hantverkare !

Fortsättning följer ...................................


Formex Stockholmsmässan

2013-08-17 20:16 | 0 kommentarer

Så nu har jag och Mikael varit och gått igenom precis varenda grossist på Formexmässan - tog cirka sex timmar men det var väldigt roligt och intressant och vi träffade många trevliga människor där. Jag kan verkligen rekommendera denna mässa för inspirationens skull  .

Nu börjar det hända saker - även om en del har tagit längre tid än vi beräknat !


2013-03-05

2013-03-05 19:56 | 0 kommentarer

Nu börjar kreativiteten återvända efter den långa vinterdvalan och idéerna sprudlar på nytt. Nu gäller det att hålla huvudet kallt och verkligen välja ut rätt produkter att sälja i vårt företag.

En annan av planerna är att i sommar renovera det gamla hönshuset och göra en trivsam hönsgård och åt den planerade hönsskocken

Eftersom vi har en hel del saker som vi inte använder längre, kommer vi att hålla LOPPIS i LILLSTUGAN under helgerna i vår/sommar - återkommer med öppettider och skylt kommer att finnas uppe vid riksväg 50 där även öppettiderna kommer att stå med. De sakerna är en salig blandning av husgeråd, gardinlängder, kläder, prydnadssaker, porslin, leksaker, småmöbler etc.